2009 m. rugsėjo 12 d., šeštadienis

Triptikas.

Moterys. number uno. -

Jos turi Vagina. Ir dvi krūtis. žinau, kad man patinka pilnos, ne kūgio formos krūtys, todėl visada vartydamas porno saitus baninu tas kurios man nepatinka. Taip sakysite - tai skonio reikalas. Štai mano naujasis kambariokas per telefoną žiūri pornuchą ir kai aš sėdėdamas prie savo stalo atsisuku į dešinėje šalia manęs, ant lovos gulintį Osvaldą, matau jo rankoje naujutėlaitį telefoną, kurio ekrane stambiu planu galima įžvelgti falą. darau išvadą, kad jis žiūrėjo ką nors šlykštaus, pavyzdžiui, kaip trys bernai dulkina kokią nors viena šliundrą, per visas tris jos skyles. Ir jei aš teisus, tai mano subjektyviu požiūriu jis skonio neturi. Ir neturės, nes jam pochuj kokios formos tos merginos krūtys, speneliai kojos ir užpakaliukas. Jam atrodys svarbiausia, kad visas tris moters skyles galima užpildyti bybiu.
Čia apie išorę.
Žiemą, kai pasikeičia klimatas, turiu bėdų su veido ir rankų oda. Ji susausėja. Lyg ir galima būtų teigti, kad čia nieko tokio, tačiau ją ima "traukti" ir perštėti. Tokiu atveju vieną žiemą nusprendžiau nueiti į parduotuvę ir nusipirkti kremo. girdėjau, kad senas geras "Nivea" yra senas ir geras. žodžiu ateinu aš į "Šudopolį" Kaune. pirmas aukštas, apsidairau, ir nusprendžiu nueiti į "Drogą". Žinoma, galėjau palaukti draugės ir nueiti kartu, tačiau ne - velnias už kojos tyse eit vienam. kadangi man jau atsibodo sekti šitą istoriją, pasakysiu tik tiek, kad įžengęs į tą kosmetikos pasaulį, pasijaučiau žiauriai keistai. taip viskas man baugu ir nesuprantama pasirodė. o gal tai sąlygojo vienas kitą. įžengiau į pasaulį, kur nėra racionalumo, kur viskas taip nauja, painu, neaišku, nesuprantama. o aš tik norėjau kremuko :(
Ir čia visai kaip su puikiomis moterimis. Visada jų bijau. visada gūžiuosi nuo jų. tas žvilgsnis visad verčia sprukt iš parduotuvės. Nešt kudašių. tačiau man reikia kremo. Ir dar svarbiau - man patinka. "Gražu yra tai - kas pamačius patinka" nepamenu, kas, bet čia jau antika ir žodžiu senumas patvirtina jų teisingumą. tada man patinka ta parduotuvė: ten visada švaru, kvepia, lankosi gražios moterys, daug spalvų, atspalvių, tonų, pustonių... ir čia tikrai buvo galima suklysti. puikiomis moterimis. sąmoningai nesakiau "gražiomis". Nes graži, tai jau, kas kita. žinoma čia kaip ir su Osvaldo bybiais - subjektyvu.
Dabar yra ruduo, tačiau eidamas gatve vis dar matau daug gražių dalykų, kurie man patinka. jie yra puikūs. tos juodos sukneles, kurios taip meistriškai sukonstruotos, taip meistriškai, jog žiūrėdamas į jas, į jomis vilkinčias moteris ar merginas imu mintyse tas sukneles dekonstruoti. aukštakulniai, marškinukai, sijonai, ilgi čigoniški sijonai ir aš jau skėstu... šioje libido jūroje. ir tai yra ne grožis. tai šarmas. groovas. ar dar kaip tik norite. tai Sodoma ir Gomora. tai yra tai, kas prikausto akį. cigaretės poveikis. įsismelkia lyg muzika į ausis ar nikotinas į plaučius trunka tik minute, bet suveikia kaip citrinos rūgštis ant žaizdos, apverčia mintis 360 laipsnių kampu, tačiau negali sakyti kad nesujudėjai, kad viskas buvo statiška. ir taip jei pamatai kažką gražaus. Po to erekcija sunkyksta ir gali testi pokalbi apie karą Sudane ar ekonominės krizės poveikį smulkiajam verslui ir niekas nepagalvotų, kad ką tik mąstei apie tai, kaip užsikėlęs dabar jau nuolat tolstančios merginos kojas sau ant nugaros, stengtumeisi išgauti pasktinį jos ir savo gyvasties atodūsį.
ji gali turėti dailius papus, dailia figūrą, garbanotus ilgus plaukus, ji gali rengtis destruktyviai kitų atžvilgiu ji gali saikingai naudoti makiažą, kas yra gražu, ji gali nešioti sijonus ir avėti aukštakulniais, bet gražu yra tai, kai visa susivėlusi ji ryškiai jai per dideliais marškiniais ir po nakties feromonais trenkiančiais apatiniais prieis prie miegančio manęs su nebūtinai tobulos kavos puodeliu, pasakas "labas rytas, Karoli" ir nieko daugiau nenutiks. svarbiausia, kad tai darys žinodama, jog nebūtina kitą rytą to paties sulauks iš manęs.

5 komentarai:

Unknown rašė...

Che, smagu skaityt

Karoli(s)oka rašė...

TURĖJAU ŠĮRYT ŪPO TRUPUTĮ :}

penkeri rašė...

pabaiga tai tobula, čia mano svajonė nuo penkiolikos turbūt. vyriški marškiniai ir kava į lovą. ir aišku, vyras apsimiegojęs. bet toks, koks turi būt. jaukus, šiltas ir savas.

Unknown rašė...

Neteisk Osvalduko. Beje, moteris gali turėti ne tris, o šešias skyles. Kai geriau pabrowsinsi, pasakysiu tau :)

Bet kokiu atveju, tobulėji. Kol kas viskas vis tiek infantiliška, su tam tikrais originalios minties blykstelėjimais. Bet kokiu atveju, pasiėmiau tavo RSS. Nes smagu.

Išjudink Alytų rašė...

smagus skaitalas, smagus blogas.